Op vlak van haarstijl lijk ik wel op een Kameleon (Kelly)

Ik ben momenteel 33jaar en heb al heel wat verschillende haarstijlen gehad van extreem kort naar lang haar. Op het éne moment kan ik heel lang haar hebben en dan ben ik het beu en ga ik een kapperszaak binnen en dan moet mijn haar eraf. Ik heb achteraf dan ook nooit spijt.

Op dat vlak kan je wel zeggen dat ik een durver ben. Ik heb ook al verschillende haarkleuren gehad, daar deins ik niet voor terug. Al heb ik wel nog niet al te extreme kleuren gehad. Hier zal ik dan ook niet aan beginnen.

Vandaag heb ik zelf mijn haren eens gekleurd. Het was wel een smoswerk, maar ik vind dat het resultaat er wel mag zijn. Al zal de kapper bij mijn volgende bezoek toch wel hier en daar wat foutjes opmerken. 😉

Hiervoor liet ik dit steeds bij de kapper doen. Maar ik vind dit heel duur, het kost veel tijd en de kappersbezoekjes bieden mij zeker geen ontspanning. Het moment dat ik daar zit, gaat er vanalles door mijn hoofd, van de was tot de plas die nog moet gebeuren. Erg eh? Terwijl dat dit toch een moment van me-time moet zijn.

Voilà, vandaag terwijl ik mijn haar kleurde en het moest intrekken heb ik mijn eten gemaakt. Het was wel geen zicht. Maar kom, 2 vliegen in 1 klap zijn gebeurd.

Ondertussen heb ik mijn bureaublad op de laptop ook nog wat opgeruimd en zo kwam ik vele foto’s tegen van mezelf waarop je duidelijk kan merken dat ik echt wel een kameleon ben. En nee, ik ben niet ijdel. Maar ik merkte duidelijk op wanneer de digitale kodak in zijn opmars kwam en de gsm met camera. Toen zijn er vele foto’s getrokken door mijn lief. 🙂

De éne foto al wat meer toonbaar dan de andere.

Hieronder enkele foto’s op een rijtje. Sommige haarstijlen vallen wel onder de noemer ‘blooper’. 🙂

Hebben jullie ook leuke fotokapsels van jullie zelf?

Durven jullie ook mee gaan met de haarmodetrends? Of spelen jullie liever op veiliger?

Nu gaan we toch maar sparen voor lange haren. 😉

En dat wachten duurt dan heeeeel lang!

 

 

Comments