KIKO Milano – Wat Make Up shoppen (Kelly)

Tijdens mijn reis naar het mooie “Bella Italia” bracht ik een bezoekje aan KIKO.

http://www.kikocosmetics.com/fr-be/soldes.html

Ook al ben ik geen fervente gebruiker van make up, ik liet me toch verleiden om er binnen te gaan. 

KIKO is een  Italiaanse budgetketen die nu dit jaar net 20 jaar bestaat. De eerste keten opende in Fiorruci en nu na 20 jaar hebben ze meer dan 1000 winkels over meer dan 20 landen. In België hebben ze een vestiging in Brussel en in Hasselt. Het make up merk  is prima in prijs-kwaliteit en OMG al die verschillende toffe kleurtjes!

Aangezien ik een groentje ben als het over make up gaat was ik maar wat blij dat er een verkoopster naar me toe stapte die me in haar beste Engels uitleg gaf.

Door haar goede raad wandelde ik de winkel buiten met enkele productjes.

En nu maar uittesten geblazen!

 

nagellak roos 2,50 euro en groen 4,95 euro

 

 

 

 

Bright lift eyes 16,70 euro
Bright lift serum 17,50 euro
lip volume 6,95 euro

Comments