DIY – Magneetjes en Punaises pimpen (Evelien)

Deze namiddag had ik nog wat tijd te veel, en op die zeldzame momenten kan ik er echt van genieten om mijn creatieve geest los te laten. Afhankelijk van hoeveel ruimte ik heb in mijn dagplanning beslis ik over de “grootsheid” van mijn projecten.

Vandaag had ik maar een dik half uurtje de tijd maar dat was ruim voldoende voor deze DIY.

Bij de winkelketen Action vind je vaak de allerleukste knutselspulletjes en dit voor erg weinig geld. Elke keer ik er een bezoekje breng ga ik dan ook snuisteren tussen de rayons op zoek naar spulletjes die ik ooit in een creatieve bui zou willen gebruiken. Een tijdje geleden kocht ik er stickertjes in alle kleuren en vormen en dat voor 0.99 euro per vel.

Vandaag wilde ik hier iets mee doen.

Ik heb al een tijd van die super lelijke magneten hangen op mijn ijskast. Je weet wel, het soort dat je koopt voor liefdadigheid of krijgt bij een pot choco. Handig, dat wel! Maar ik word er niet meteen vrolijk van, dus besloot ik hen te pimpen. Het soort magneten waarover het gaat zijn in mijn geval van die dunne vellen waar een tekening op geprint staat. Je kan uiteraard ook elke andere magneet gebruiken zolang ze maar klein genoeg is om aan de achterkant van een sticker te bevestigen (of je ze klein genoeg kan maken)

Ik besloot mijn magneten een kopje kleiner te maken zodat ze zouden passen.

Vanaf dan is het eigenlijk gewoon een kwestie van plakken en magneetjes te bevestigen aan de stickers. Heel snel en gemakkelijk dus.

Zo zien ze er uit op mijn ijskast:

En aangezien ik nog wat tijd en stickertjes over had besloot ik ook eindelijk die lelijke punaises aan te pakken op mijn prikbord (dit prikbord maakte ik een tweetal jaar geleden al).

Prikbord!

Comments