Nieuwe magazine ontdekt – “Happinez” (Kelly)

Happinez is een mindstyle magazine. Een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit komen veelvuldig aan bod. Het magazine geeft je een kijk op thema’s zoals leven en werken, wonen, gezondheid, reizen, natuur, kunst en cultuur.

Ik ontdekte dit tijdschrift bij de kapper. Het is eens wat anders dan al die gekende roddelblaadjes die je meestal terug vindt. Pas op, van tijd tot tijd vind ik die laatste ook wel eens leuk om – breinloos – te lezen, maar ze geven niet de diepgang waar naar ik op zoek ben.

In dit magazine stond een, voor mij,  interessant hulpmiddel, nl. de gelukschallenge. Dit omvat 100 tips waar je, als je je er op toe legt, gelukkig zou van worden.

Deze challenge wil ik in de komende weken aan gaan. Wie weet levert het iets positiefs op? Doen jullie met me mee? Laat me vooral in een comment weten wat je zelf vindt van de tips! En moest je nog een goede tip hebben die niet terug te vinden zijn tussen de 100 die al wel gegeven worden hoor ik het ook graag!

100 tips om gelukkig van te worden

 

 

 

 

 

Comments