Koopje! – Bikini’s (Evelien)

Gisteren waren ik en Kelly in Hema.

Hema is ook weer zo’n winkel waar ik uren in kan verdwalen en waar alles interessant is. Zelfs babykleding! ik zou bij God niet weten waarom ik dat nodig zou hebben maar toch…zet mij 10 minuten in de babykledingafdeling en ik zou een baby willen maken! enkel en alleen om aan en uit te kleden.

Ik zag trouwens ook een geweldig roze slot voor de fiets! Ik heb geen fiets, toch geen bruikbare…maar dat slot goh wat had ik dat graag gekocht! Gewoon zodat ik tegen iedereen kon zeggen: “kijk eens naar mijn onwijs leuk slot”.

Ja Hema…ik kan er uren over doorgaan.

Waar ik helemaal fier op ben is op hetgene ik gisteren wel degelijk kocht. 2 bikini’s voor …je leest het goed… 10 euro! Ze waren in de afslag en het was zo’n mix and match concept. Zoals je in een vorige blogpost al kon lezen ben ik momenteel enorm verslaafd aan ananassen, etnische prints, flamingo’s, palmbomen, … Om maar te zeggen dat beide bikini’s perfect passen in mijn huidig kleurrijk bestaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

Comments