DIY Metalic nagellak met restjes make up (Evelien)

De Horror!! Oké… het was dan misschien een spot goedkope highlighter…het was wel de beste die ik ooit had. Het ging ook meteen over mijn kortste liefdesaffaire ooit want amper 2 dagen nadat ik hem kocht belande hij al tegen de grond met desastreuze gevolgen.

Overdrijf  ik? Misschien wel…maar dan is dat maar zo.

Ik las online al wel eens een keertje dat je met make up ook wel je nagels kon lakken. En aangezien mijn highlighter toch al naar de vaantjes was dacht ik…waarom niet.

Benieuwd naar het resultaat?

Ik vind het best geslaagd!

Nota1: De afwerking kon beter! Aangezien ik ook op voorhand te lui was geweest om voldoende licht te maken (Ik had het pas door toen mijn nagels al nat waren en geef toe…met natte nagels ben je volledig hulpeloos!)

Nota2: Toen ik net begonnen was kwam het lief voor aandacht hengelen en heb ik snel snel een beetje door gegaan, hierdoor is de afwerking ook iets minder.

Nota3: De middelste nagel is wit gelaten hoor! je ziet het niet verkeerd 😉

Nota4: Je kan in principe alle poeder make up gebruiken zolang er maar veel glitter/glans in zit. Anders wil het niet goed blijven. DWZ: oude oogschaduw, blush, highlighter… Gooi dus niet persee al je make up weg als deze niet meer goed is!

Nota5: Hier vind je een filmpje terug over hoe je precies te werk gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=80LZUddmICo&t=255s

Conclusie:

Ik denk dat als je je er echt even op toe legt en je er de tijd voor neemt je echt heel fijne resultaten kunt bekomen. Probeer het zeker even zelf!

Je mag ons altijd een foto sturen van het resultaat! (Ik ben een heel nieuwsgierig aagje)

Comments