Uitgetest: Het afslankinstituut (Kelly)

april 2016-sept 2016

2 Zwangerschappen heb ik achter de rug. En daarna telkens ook heel veel zorgen voor het nieuwe kleintje, waardoor er niet veel ruimte over bleef om te zorgen voor mijn eigen lichaam. Heel lang heb ik een ietwat lakse houding gehad ten opzichte van mijn gewicht en hoe mijn lichaam er uit zag. Ik was niet gelukkig met de manier waarop ik er uit zag maar ik deed er ook niets aan.

Tot dat ene moment waarop ik puur per toeval ontdekte dat ik meer woog dan mijn partner. Op dat moment heb ik van de ene op de andere seconde beslist om te stoppen met mijn levensstijl en voor verandering te gaan.

Ik was telkens na elke zwangerschap 18 kilo bijgekomen en op eigen houtje lukte het me niet om terug op mijn “prézwangerschapsgewicht” te komen.

Dus dan maar de hulp inschakelen van een afslankingsinstituut namelijk “Figurel”.

Mijn eerste sessies waren best confronterend want elke keer weer werd ik gewogen en gemeten. Het is helemaal niet fijn om hiermee geconfronteerd te worden. Na verloop van tijd echter begon het minder vervelend te worden. Ikzelf en alle andere gasten waren er namelijk voor hetzelfde doel, vermageren.

De oefeningen in combinatie met het ozonbad en gezonde voeding, waren mijn lichaam gunstig. Ik verloor mijn overtollige kilo’s en dit gaf mij terug zelfvertrouwen. Natuurlijk is een vrouw nooit tevreden. Voor mijn laatste moeilijke kilo’s volg ik momenteel bij figurel nog een aantal bijkomende sessies en dit gepaard met een cryo behandeling. De oefeningen zijn op maat. Dat wil zeggen dat je zelf kan beslissen waar je graag centimeters kwijt wilt. Ook met lichamelijke problemen zoals rugklachten wordt rekening gehouden zodat oefeningen speciaal op jouw maat zijn.

WAT HOUDT EEN CRYO- BEHANDELING IN?

Bij een Cryo behandeling worden  je vetcellen bevrozen. Het bevriezen van de vetcellen vernietigt de overtollige vetophopingen. Vervolgens worden de afvalstoffen die hierdoor vrijkomen op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Ik kan je wel zeggen, het is niet volledig pijnloos. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van een apparaat dat over je huid gewreven wordt. Er wordt een soort van gel gebruikt die zou moeten helpen bij het “masseren” van de huid en verlichtend moet werken. Echter blijft dit toch wel zeer gevoelig.

Ik neem het ongemak er in ieder geval graag bij! Het resultaat telt en dat resultaat dat merk ik nu al na enkele sessies.

Hou er wel rekening mee; schoonheid doet in dit geval lijden. En daarmee bedoel ik ook de portemonee! Een Cryo behandeling is niet goedkoop. Tarieven verschillen uiteraard van instituut tot institiuut maar wat opzoekwerk leert mij dat de meeste behandelingen tussen de €25 en €75 euro per sessie vallen (lees lichaamsdeel) en je hebt toch al gauw een 5tal sessies nodig om een gunstig resultaat te bekomen.

Ik vind afslankingsinstituut figurel de max! En alles gebeurt onder een professionele begeleiding.

Mijn resultaten op dag van vandaag?

juni 2017

15kg lichter en 82 centimeters kwijt!

Heel deze periode heeft er voor gezorgd dat ik veel bewuster om ben leren gaan met voedsel en veel meer ben gaan bewegen. Ik voel me een pak beter in mijn vel en heb niet de intentie om terug te gaan naar hoe het vroeger was!

 

 

Comments