Voor mijn vrouwelijke trekjes – producten van Kneipp (Kelly)

Persoonlijk word ik enorm gelukkig van felle en mooie kleurtjes en ook van lekkere geurtjes. Mijn badkamerkast staat dan ook vol met badproducten in allerlei soorten flesjes, vormen en kleuren.

Telkens ik een winkel binnen betrap ik me er op dat ik steevast het winkelgedeelte van de verzorgingsproducten opzoek. Ik kan het dan ook niet laten om elk flesje dat me ook maar een beetje aanspreekt vast te pakken en als het even kan te ruiken. Mijn geld blijft op die momenten ook niet vaak in mijn portemonee en ik laat mij dan ook dikwijls verleiden. Vaak heb ik die producten zelfs niet eens nodig  maar hey… whatever makes a girl happy…niet?

Wat ik de laatste tijd dan ook meer en meer ben beginnen beseffen is dat je altijd zorg moet dragen voor je lichaam, ook als je een minder goede dag hebt. Jezelf verzorgen maakt dat je je sowieso ook beter gaat voelen op mentaal vlak.

Dus…Toen ik vandaag het kruidvat binnen ging voor dat ene product dat ik nodig had merkte ik alweer gauw dat mijn karakter geen vijf cent waard is. . Ik heb mijzelf weer niet in bedwang kunnen houden. Slachotffers van dienst? Onderstaande producten van Kneipp:

Wat mij vooral bij deze producten aan trok was de omschrijving op de flesjes:

  • Morning kiss
  • Rust en balans
  • Daydreaming

Vooral die twee laatste productnamen zijn spraken me erg aan. Nu ik volop aan het werken ben aan mezelf zijn dat begrippen die erg belangrijk voor mij zijn geworden.

Mijn leven terug in balans brengen door rust in mijn hoofd te creëren. En wie Houdt er nu niet van om te dagdromen? Over dat nieuwe kleedje dat je in de winkel zag maar ver over je maandbudget heen gaat, of die knapperd die je daarstraks geholpen heeft aan de kassa in de winkel…Of vooral ook de dingen die je nog wil verwezenlijken in je leven. Ik ben alleszins volop bezig om mijn dromen waar te maken. Dat heb ik van mezelf wel te goed vind ik, nu ik werk aan mijn nieuwe “ik”.

Body mousse “morning kiss” 200ml

8,99 euro

Zachte geur van oranjebloessem en natuurlijke verzorgende jojobaolie bieden een uitzonderlijke huidverzorging.

 

 

                                                               

Badschuim “daydreaming” 400ml

8,99 euro

Heerlijke badschuim dat je huid soepel en zacht  maakt. Het zorgt voor ontspanning en laat de stress achter je.

 

 

Douchegel “patchouli” 200ml

5,49 euro

Zoete en lichtkruidige geur dat lichaam en geest volledig tot rust brengt.

Jezelf af en toe eens goed verwennen is een must do!

Voor jezelf zorgen is zelfs noodzakelijk om gelukkig te kunnen zijn!

Ik weet in ieder geval wat ik deze avond ga doen. Een lekker ontspannend bad nemen met een goed boek!

“Close your eyes, breathe deeply and… RELAX”

 

Comments